Наслови недавно објављених прилога

петак, 22. мај 2009.

ЈОВАНОВИЋУ И ВУЈИЧИЋУ НОВИ МАНДАТИ




Јуче је у малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка, одржана Изборна Скупштина општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, на којој је за председника општинске организације глувих и наглувих из града на Јасеници, поново изабран Милорад Јовановић, који је на овој функцији био и у протекле четири године. Нови мандат поверен је поново и досадашњем заменику председника ООГНСП Горану Вујичићу. Поред овога изабран је и 21 члан Скупштине, 11 чланова Извршног одбора, три члана Надзорног одбора, као и председници и чланови неколико разних Комисија Општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке.Поред, избора Скупштина је Усвојила Извештај о раду и материјално - финансијском пословању, као и Извештај Надзорног одбора за мандатни период 2004. - 2008.година.
Усвојен је Програм рада и финансијски План општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, за 2009.годину. Скупштина је предложила да Милосав Јовановић, и у наредне четири године, од 2009. до 2013.године, буде председник Савеза глувих и наглувих Србије, а да секретар општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, Славољуб Костантиновић,буде делегат ове организације у Скупштини Савеза глувих и наглувих Србије, за мандатни период 2009. - 20013.година.
Иначе, поред чланова Скупштине, чланова организације, Изборној Скупштини ООГНСП, присуствовао је и Слободан Б.Пантић, председник општинске организације пензионера Смедеревске Паланке, Топлица Рајичић, председник ОО глувих и наглувих Велике Плане, Драгица Цветковић, директор, главни и одговорни уредник листа Нова Јасеница и Тамара Мијатовић, новинар листа Паланачке Новине.

Славољуб Костантиновић

Нема коментара: