Наслови недавно објављених прилога

субота, 24. мај 2008.

АЛЕКСИНАЦ ПРВИ ЕКИПНО - КОШАНИН ПОЈЕДИНАЧНО

Уручењем диплома, пехара и медаља, на Градском језеру " Кудреч " у Смедеревској Паланци,завршено је овогодишње републичко првенство Савеза глувих и наглувих Србије у спортском риболову појединачно и екипно. На овом првенству чији је домаћин била Општинска организација глувих и наглувих Смедеревске Паланке, учествовало је 24 екипа. Пецало се три сата удицом на пловак, а домаћину првенства помоћ око организације овог такмичења пружиле су судије Раца ЛАКОВИЋ и Дража ЋОСИЋ из Општинске организације спортских риболоваца "Јасеница" из Смедеревске Паланке.
Прво место у екипној конкуренцији освојила је екипа Алексинца, друго Чачка, а треће Ужица. Први у појединачној конкуренцији био је Славиша Кашанин из МО Савеза глувих и наглувих К.Митровице са 1182 кг. упецане рибе.Вршчанин Иван Тодоровић, упецаних 1030 кг рибе освојио је друго, а са 998 грама Слободан Миливојевић из Ужица треће место.
Делегат првенства, председник СГНС Милосав Јовановић и секретар СГНС Радоје Кујовић, најбољим еипама и појединцима, уручили су дипломе пехаре и медаље. Домаћин првенства захваљује се свим учесницима на правом такмичарском духу, као и судијама Лаковићу и Дражићу, на несебичној помоћи приликом организовања споменутог републичког првенства СГНС.
Славољуб Костантиновић

Нема коментара: