Наслови недавно објављених прилога

понедељак, 9. јун 2008.

" ПАЛАНКА - ПЛАНА " ТРЕЋА НА РЕПУБЛИЧКОМ ПРВЕНСТВУ СГНС У ФУДБАЛУ

На помоћном терену фудбалског клуба "Раднички" у Крагујевцу, у суботу 7.јуна текуће године одржано је Републичко првенство Савеза глувих и наглувих Србије у фудбалу.Поред домаћина МО глувих и наглувих Крагујевца, учествовала је и екипа ГОГ Београда, ОО глувих и наглувих Крушевца, док су Општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке и Велике Плане, имали заједничку екипу под називом:"ПАЛАНКА-ПЛАНА".
РЕЗУЛТАТИ:
КРАГУЈЕВАЦ - "ПАЛАНКА - ПЛАНА" 2:0, БЕОГРАД - КРУШЕВАЦ 5:3. У уткмици за треће и четврто место, " ПАЛАНКА-ПЛАНА" - КРУШЕВАЦ 5:3.У финалној утакмици Београд је после извођена једанаестераца победио Крагујевац са 5:3.
Тако је Републички првак СГНС у фудбалу за 2008.годину екипа Београда. Крагујевац је други, Паланка - Плана трећа, а Крушевац четврти. Играчи екипе Паланка - Плана, голман Александар Савић и нападачи Златко Грујић и Жељко Девић, ушли су на списак селектора фудбалске репрезентације глувих и наглувих Србије, који је иначе, пратио овогодишње републичко првенство СГНС у фудбалу.
Славољуб Костантиновић

Нема коментара: