Наслови недавно објављених прилога

среда, 16. април 2008.

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ И ДАН ОО ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ ВЕЛИКА ПЛАНА

У сали хуманитарних организација у Великој Плани, сутра 17.априла текуће године одржаће се редовна Годишња седница Скупштине Општинске организације глувих и наглувих Велике Плане. На седници Скупштине расправљаће се и усвојиће се извештај о раду ове организације за 2007.годину, као и предлог финансијског и плана рада Општинске организације глувих и наглувих Велика Плана за 2008.годину.Потом ће се по тачкама 2, 3, 4 одржати дискусија и гласање. На овој седници Скупштине верификоваће се и привремени мандат председнику Општинске организације глувих и наглувих Велика Плана, Живадину Јовановићу.
На седници Скупштине разматраће се и захтев Општинске организације пензионера Велика Плана, да се рад клуба хуманитарних организација приведе намени.Такође, разговараће се и о активностима Општинске организације глувих и наглувих Велика Плана, за први квартал 2008.године, као и о наредним задацима за период април месец текуће године.
Већ, 18.априла текуће године одржаће се и скромна свечаност поводом Дана општинске организације глувих и наглувих Велика Плана.
Сл.Костантиновић

Нема коментара: