Наслови недавно објављених прилога

субота, 28. мај 2011.

ОДРЖАН ЧЕТВРТИ МЕМОРИЈАЛНИ ПОЈЕДИНАЦНИ ШАХОВСКИ ТУРНИР ''ЗОРАН САВЕЉИЋ'' - Милетићу пехар






Победник четвртог Меморијалног појединачног шаховског турнира особа са инвалидитетом ''Зоран Савељић'', који је 28.маја текуће године одржан у просторијама хуманитарних организација у Великој Плани, је ЗЛАТАН МИЛЕТИЋ, из овог поморавског града.На овом Меморијалном појединачном шаховском турниру који је одржан у част и сећање на секретара Општинских организација глувих и наглувих, слепих и слабовидих Велике Плане, ЗОРАНА САВЕЉИЋА, учествовало је 16 шахиста из Београда, Новог Сада, Смедеревске Паланке и града домаћина. Шеснаест глувих и наглувих, слепих и слабовидих особа и пензионера, одиграло је пет кола по Швахцарском систему.
Први кроз циљ прошао је Златан Милетић из Велике Плане, коме је припао пехар и пехар у трајно власнишво, друго место освојио је Милорад Вулин из Београда, а треће Предраг Радовић из Смедеревске Паланке. Меморијални турнир бираним речима отворио је и први потез повукао је Љуба Савељић, син Зорана Савељића, док је све учеснике поздравио Милан Перић, председник и Живорад Марјановић, секретар ОО слепих и слабовидих Велике Плане.
Генерални спонзор меморијалног турнира била је Прва месна заједница Велика Плана, а спонзори су били и Општина Велика Плана, ЈП''Плана'', Министарство рада и социјалне политике - Сектор за заштиту особа са инвалидитетом, док је медијски спонзор била Телевизија ''ЛАКИ'' из Велике Плане.
Сл.КОСТАНТИНОВИЋ

петак, 20. мај 2011.

ОДРЖАНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА



У четвртак 19.маја текуће године, одржана је редовна Годишња Скупштина Општинског удружења глувих и наглувих Смедеревске Паланке.На Скупштини су једногласно усвојени Извештаји о раду и материјално финансијском пословању, као и извештај Надзорног одбора Општинског удружења глувих и наглувих Смедеревске Паланке, за 2009. и 2010.годину.
Потом су делегати Скупштине једногласно усвојили Програм рада и финансијски план општинског удружења глувих и наглувих Смедеревске Паланке, за 2011.годину.
Сл.КОСТАНТИНОВИЋ