Наслови недавно објављених прилога

недеља, 28. март 2010.

ЗАТВОРЕНА ИЗЛОЖБА РУЧНИХ И ЛИКОВНИХ РАДОВА ЧЛАНИЦА АКТИВА ЖЕНА ООГН СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ - ПРВО МЕСТО СЛАЂАНИ ГАЈИЋ




Избором најлепших ручних и ликовних радова, у недељу 28.марта текуће године, затворена је изложба ручних и ликовних радова чланица Актива жена Општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке. Ова изложба коју је видео велики број грађанки и грађана Смедеревске Паланке, била је отворена од 25. до 28.марта 2010.године, а у књигу утисака, посетиоци су записали"ЗАИСТА ЈЕ СВЕ ПРЕЛЕПО, ДИВНО ЈЕ КАДА НЕКО НЕГУЈЕ ДОМАЋУ РАДИНОСТ И ЗАБОРАВЉЕНЕ ТЕХНИКЕ.СВЕ ПОХВАЛЕ ОД "Пуж-а". "РАДОВИ СУ ПРЕЛЕПИ И САМО НАПРЕД ДО УСПЕХА" - Љиљана Пантић. " "МОРАМ ДА ПРИЗНАМ ДА ЈЕ ЖИРИЈУ БИЛО ЈАКО ТЕШКО ДА СЕ ОДЛУЧИ КОЈИ СУ РАДОВИ НАЈБОЉИ, ЈЕР СУ ОНИ СВИ ЗА СЕБЕ ЛЕПИ" - Председница жирија Живка Мица Ђурђевић, председница Актива жена ООП-а Смедеревске Паланке.
Прво место у конкуренцији штриканих, хекланих и везених радова освојила је чланица Слађана ГАЈИЋ, друго Добрила МИЛОШЕВИЋ, док је Драгици МАРКОВИЋ, припало треће место у конкуренцији изложених ликовних радова. Награде за прва три места, уручила је Добрила Милошевић, председница Актива жена ООГН Смедеревске Паланке, док је захвалнице свим учесницима уручио Милорад Јовановић, председник ове организације, а Слободан Б. Пантић, председник Општинске организације пензионера Смедеревске Паланке, уручио је свим учесницама по каранфил. Ову изложбу финансијски је помогло министарство рада и социјалне политике - Сектор за заштиту особа са инвалидитетом, Пекара "Шбавић" и Приватно предузеће "Мегамаркет" из Смедеревске Паланке. Славољуб КОСТАНТИНОВИЋ

четвртак, 25. март 2010.

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА РУЧНИХ РАДОВА, ЧЛАНИЦА АКТИВА ЖЕНА ОО ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ





У просторијама Клуба општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, у присуство великог броја званица, отворена је изложба ручних радова и ликовних цртежа, чланица Актива жена општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке. Бираним речима изложу је отворила Добрила Милошевић, председница Актива жена ОО глувих и наглувих Смедеревске Паланке, а изложба ће бити отворена од 25. до 28.марта 2010.године до 12 часова. У недељу, 28.марта текуће године, изложба ће бити затворена, а проглажење најбољих радова, обавиће председница Актива жена општинске организације пензионера Смедеревске Паланке, Живка Мица Ђурђевић, председница Актива жена МО пензионера МЗ Доњи град Стана Цана Митић, док је ОО глувих и наглувих Смедеревске Паланке, за прва три места припремила вредне награде уз финансијску помоћ Минисарства рада и социјалне политике - Сектора за заштиту особа са инвалидитетом. ову изложбу помогли су предузеже МегаМаркет, пекара Швабић и општинска организација пензионера Смедеревске Паланке.
Славољуб КОСТАНТИНОВИЋ

уторак, 9. март 2010.

ПРОСЛАВИЛЕ ОСМИ МАРТ ДАН ЖЕНА




У просторијама општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, чланице ове социо- хуманитарне организације, свечано су обележиле 8. март Међународни Дан жена.
Пре почетка, прославе, добродошлицу чланицама организације уз срећан празник пожелео је Милорад Јовановић, председник општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке, док су такође, бираним речима заменик председника и секретар ове социо - хуманитарне организације, Горан Вујичић и Славољуб Костантиновић, поздравили чланице и пожелели им добро здравље, дуг живот и пуно среће.
Скромне поклоне, чланицама је уручила Добрила Милошевић, председница Актива жена општинске организације глувих и наглувих Смедеревске Паланке.
Сл.КОСТАНТИНОВИЋ

среда, 3. март 2010.

ШАХИСТИ ПАЛАНКА-ПЛАНЕ ТРЕЋИ НА РЕПУБЛИЧКОМ ЕКИПНОМ ПРВЕНСТВУ СГНС

У суботу, 27.фебруара текуће године у просторијама Градске организације глувих Ниша, одржано је екипно Републичко шаховско првенство Савеза глувих и наглувих Србије.Учествовало је 20 шаховски екипа, међу којима и заједничка екипа Општинских организација глувих и наглувих Смедеревске Паланке и Велике Плане, под називом:"ПАЛАНКА - ПЛАНА", која је освојила треће место.
Све честитке на овом успеху заслужују Мирослав Филиповић, Душан Алексић, Милорад Јовановић, Милан Перић и резерва Топлица Рајичић.
Славољуб КОСТАНТИНОВИЋ