Наслови недавно објављених прилога

петак, 17. април 2009.

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СЕДНИЦА ОО ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ ВЕЛИКА ПЛАНА


У просторијама хуманитарних организација Велике Плане, у четвртак 16. и петак 17.апарила текуће године, одржана је Изборна седница Општинске организације глувих и наглувих Велике Планке, на којој је за председника ове социо-хуманитарне организације у наредном четворогодишњем мандату поново изабран ТОПЛИЦА РАЈИЧИЋ. Изабрано је и 15 чланова Скупштине ОО ГН Велика Плана, 9 чланова Извршног одбора, као и Надзорни одбор Општинске организације глувих и наглувих Велика Плана, од три члана.
За председника Комисије за спорт ОО ГН Велика Плана, изабран је дугогодишњи спортиста, фудбалер и члан фудбалске репрезентације глувих и наглувих Србије, ЗЛАТКО ГРУЈИЋ. За делегата Скупштине и члана Извршног одбора Савеза глувих и наглувих Србије, за наредне четири године, предложен је ЖИВОРАД МАРЈАНОВИЋ, секретар ОО ГН Велика Плана, који је и у овом мандату био на споменутих функцијама.
Скупштина ОО ГН Велика Плана, предложила је да кандитад за председника Савеза глувих и наглувих Србије у наредном четворогодишњем мандату и буде досадашњи председник МИЛОСАВ ЈОВАНОВИЋ.
Славољуб Костантиновић